Over mij

Ik ben Franka de la Parra, geboren in 1981. Ik woon gelukkig samen met mijn partner en onze zoon. 
Sinds 2010 voer ik praktijk in Gouda. Daarnaast ben ik werkzaam als consultant binnen het bedrijfsleven.
Ik ben jarenlang docent hypnotherapeutische technieken geweest aan de TranceArt Academie en ben lid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten).

 

Als kind was ik geïnteresseerd in mensen, reizen en verschillende culturen. Ik heb daarom een studie internationale bedrijfskunde gedaan waarna ik meerdere jaren in het buitenland heb gewoond, onder andere in Engeland, Mexico, Spanje en Egypte. Hierna heb ik als consultant gewerkt op het gebied van strategie, verandering en cultuur.

 

Daarnaast heb ik altijd een sterke behoefte ervaren om me te verdiepen in de werking van het onbewuste en in (mentale en fysieke) gezondheid. Tijdens mijn verblijf in het buitenland realiseerde ik me dan ook dat ik mijn academische achtergrond wilde aanvullen met therapeutische opleidingen. Sindsdien heb ik me door middel van verschillende studies en opleidingen verdiept in hypnose, regressie, systemisch werk, energiewerk en mindfulness. Hierdoor ben ik steeds meer in contact gekomen met mijn eigen binnenwereld: mijn krachten en talenten, maar ook mijn verborgen angsten en pijn. Het accepteren en verwerken van oude pijn heeft me geholpen bewuster en krachtiger in het leven te staan waardoor ik steeds meer ben gaan leven vanuit mijn essentie. Dit maakt ook dat ik vanuit mijn eigen ervaringen anderen beter kan ondersteunen in hun groeiproces. 

 

Kernwoorden in mijn werkwijze zijn integriteit, warmte en inzicht.